Boutique

Désirée: tearoom, boutique, take away

Roger zal bij ‘Désirée’ de zoete beleving naar zijn gekende niveau tillen maar hij blijft ook trouw aan de authenticiteit die ‘Désiré de Lille’ kenmerkt. De gasten kunnen nog steeds genieten van de zoete klassiekers die ook de menukaart van ‘Désiré de Lille’ sierden. Denk aan wafels, pannenkoeken, oliebollen, ijs en ook de iconische lacquemants die zeer bekend zijn bij het Antwerpse publiek.

In zijn nieuwe concept wordt ook plaats gemaakt voor een verfijnde zoete en hartige high tea in een uniek en mondain kader. Het assortiment van de Désirée boutique zal bestaan uit allerlei desserts, patisserie en ontbijt. Geen tijd om ter plaatse te degusteren of wenst u thuis (na) te genieten? U kunt ook makkelijk alles meenemen vanuit de handige take away shop.


Een stukje Parijs in Antwerpen

Roger’s liefde voor Parijs sijpelt subtiel door in het interieur van de nieuwe zaak die eind 2020 de deuren zal openen. De sterrenchef en zijn business partners hebben de Antwerpse architectenbureaus ‘Dieter Vander Velpen Architects’ en ‘M2 Architecten’ aangetrokken om ‘Désiré’ klaar te maken voor de toekomst. Er wordt rekening gehouden met de beginjaren van de zaak (1903) met enkele herkenbare nuances uit haar rijkelijke verleden.

Het adembenemende interieur kan best omschreven worden als een hedendaagse interpretatie van ‘Désiré de Lille’ met Victoriaanse en Franse elementen die mee zorgen voor de internationale allure van Roger van Damme zijn nieuwe établissement ‘Désirée’.


U vindt ons binnenkort op volgende locaties:

Antwerpen (coming soon)
Schrijnwerkersstraat 16
2000 Antwerpen
+32 32 33 62 26

Durbuy
Rue du Comte Théodule d’Ursel 1
6940 Durbuy
+32 86 69 10 00