Events

Toon meer sfeerfoto’s


Onze foodtruck is een wandeling door de culinaire wereld van Désirée. Met een aanbod dat altijd in ontwikkeling is en het beste biedt van onze klassiekers en nieuwe creaties.

Désirée is een culinair merk dat bouwt op de kunde en de kennis van ambachtelijke vakmensen. Zij zorgen er met hun prachtige basis ingrediënten voor dat kwaliteit steeds op de eerste plaats komt. Want kwaliteit betekent een betere smaak en dus ook meer genot voor u.

Wilt u een zoete verwennerij op uw event? Dat kan! Brusselse wafels, Luikse wafels en smoutebollen maken uw feest compleet. Een verjaardag, lentefeest, communie, huwelijk, personeelsfeest of ander bedrijfsfeest. Vraag  vrijblijvend uw offerte aan via: [email protected]


Food Truck Catering
voor elk evenement

Désirée foodtruck op de werkplek

Verras uw hardwerkende medewerkers. Bezorg het ganse team een onvergetelijke dag. We brengen de Désirée Truck naar uw volgende bedrijf event, teambuilding, of andere activiteit om iedereen in het bedrijf te belonen. U zal een foodtruck held zijn!

Désirée foodtruck op de faculteit

Wilt u de faculteit een feestelijke eetgelegenheid geven? Breng de Désirée foodtruck naar uw volgende school- of universiteitsevenement.

Désirée foodtruck voor professionele evenementen

Conferenties, congressen, expo’s. Na een lange dag praten en netwerken zullen uw deelnemers, klanten en partners zich graag laten verrassen met de geweldige Désirée foodtruck.

Désirée foodtruck voor huwelijken

Laat ons ervaren team u voorzien van een unieke sweet culinaire ervaring voor uw huwelijksreceptie, late night sweets en andere. Wij staan steeds tot uw dienst.

Andere feesten

Of u nu een verjaardag, afstuderen, jubileum, babyborrel of vakantie viert… onze Désirée foodtruck maakt uw feest onvergetelijk. Verzamel je vrienden, familie en buren, want lekker eten zorgt voor mooie herinneringen.

We zijn pro’s

Dankzij onze ervaringen weten we wat er nodig is om van uw evenement een ongelofelijk succes te maken. Boek uw Désirée foodtruck experience in de wetenschap dat u werkt met het meest ervaren team in de industrie.

Vraag een offerte aan