Ingrediënten

Inspiratie

Ontdek de Désirée by Roger van Damme bakmixen, Roger wilt mensen laten genieten van zoete creaties. Zijn inspiratie om al dit zoets te ontwikkelen haalt hij uit zijn vele bijscholingen en de vele reizen die hij jaarlijks maakt.

Kwaliteit

Elk ingrediënt van de Désirée bakmixen wordt met de grootste zorg gekozen. Het meel wordt geselecteerd uit de beste boerderijen. Wij kiezen voor gezonde ingrediënten, met zo weinig mogelijk bewerkingen hebben ondergaan.

Lactosevrije producten

Lactose-gevoelig of intolerant? Momenteel werken we volop aan een nieuw gamma lactosevrije producten. Binnenkort meer informatie hierover.

Een zorgvuldige selectie van ingrediënten 

Roger wou dit al lang doen, een eigen lijn van bakmixen maken en is blij dat de bakmixen van Désirée er nu ook echt zijn: “Ik wil het de mensen gewoon gemakkelijker maken om lekkernijen te bakken en ik vind het heerlijk om mijn specifieke smaak te kunnen creëren. En het fijne is dat mensen die mijn bakmixen kopen geen extra aroma’s moeten toevoegen omdat deze reeds verwerkt zitten in de mix. Deze aroma’s zijn vaak enkel te koop in grote hoeveelheden of niet verkrijgbaar in de winkel. Dit maakt dat onze bakmixen werkelijk uniek zijn en met niks te vergelijken zijn.

Zelf bakken was nog nooit zo makkelijk… Maximaal genot met minimale inspanning!

Veel bakplezier